Tuin ruimen

Heeft u plannen in uw tuin, maar ziet u op tegen het zware werk? We willen u graag helpen met het leeghalen of alleen opschonen van de tuin. Vraag naar onze mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgaaf.

Tuinaanleg

Bent u uitgekeken op uw huidige bestrating of planten en wordt het tijd voor vernieuwing? Wij adviseren u graag, maken een ontwerp en zoeken samen met u de juiste materialen erbij of geven u een all-in prijs voor zowel de materialen als het werk wat u wilt laten doen.

Schuttingen

Wij leveren materialen voor hout- en betonschuttingen, ook schanskorven en betonmatten zijn door ons leverbaar. Wilt u het liever laten plaatsen? Vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf.

Metselen van borders

Zit u met hoogteverschillen of wilt u een mooie, nieuwe border of bloembak? Wilt u gemetselde poeren of een tuinmuur? U vraagt ernaar en wij kunnen het maken.

Vijverpartijen

Wilt u rust maar ook leven in uw tuin dan mag een vijver, borrelsteen of water-ornament niet ontbreken. Wij helpen u graag met de keus, maar ook met de aanleg van onze producten.

Waterornamenten

Waterbronnen zoals waterornamenten, borrelstenen, molenstenen of fonteinen mogen niet ontbreken in uw tuin. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij kunnen alles voor u maken tevens de materialen leveren.

Kappen of rooien van bomen en struiken

Staat uw tuin te vol of staat er een boom of struik in de weg? We helpen u graag ruimte te creĆ«ren door uw boom en/of struik te kappen of te rooien. Vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf.

Plaatsen van megablokken

Naast het verkopen van megablokken, plaatsen wij ze ook. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als muur, afscheidingswand of geluidswal.

Sloop- en bouwwerkzaamheden

Moet er rond of in uw huis iets of wat weggebroken, gesloopt en opgeruimd worden en daarna weer opgebouwd? Wij helpen u hier graag bij. Zowel met de bouwmaterialen als de arbeid. Vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf.