Ballastblokken

Zoekt u verankering voor uw tent of onderwater? Of ballast op de bouw of in de scheepvaart? Dan bent u hier op het goede adres! Met onze ballastblokken kunt u verankeren wat u maar wilt. Door het verzonken oog en de nokken zijn ze stapelbaar. Bij het oog zit een waterafvoer, zodat het oog niet verroest door stilstaand water. Dankzij het lepelgat kunt u de blokken verplaatsen met bijvoorbeeld een heftruck. Zie de galerij hieronder voor onze mogelijkheden.

Ziet u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Alle blokken zijn, in overleg, aan te passen aan uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

Diversen

Naast de standaard ballastblokken zoals hierboven beschreven, verkopen wij ook andere soorten. Voorbeelden hiervan zijn o.a. blokken met een vlaggenmasthouder (± ⌀ 100 mm) of een luifelbuis. Eventueel kunnen wij ook ballastblokken leveren omhuld met een houten kist, voor een mooiere uitstraling. Zie de onderstaande foto’s voor voorbeelden.

In overleg met een klant hebben wij onlangs een nieuw blok ontwikkeld, namelijk een afspanblok voor lijnverlichting. Deze hebben evenzogoed twee lepelgaten en een hijsoog, maar ook een RVS-schoor (45º) waarmee kabels vastgezet kunnen worden.

Megablokken

Voor het bouwen van muren, voor bijvoorbeeld een afscheidingswand of sleufsilo, zijn onze megablokken goed geschikt. Naast de standaard strakke blokken, leveren wij ook megablokken met natuursteen. Deze geven een warme uitstraling en komen natuurlijker over dan de strakke betonnen blokken. Door de verschillende lengtes kunnen de blokken in verband geplaatst worden.