Betonnen bestrating

In ons assortiment hebben wij o.a. betonnen bestrating in strakke en getrommelde uitvoering. Deze zijn zeer geschikt en veel gebruikt voor opritten en terrassen. Deze steen laat zich ook uitstekend combineren met bijvoorbeeld dubbelklinkers.

Gebakken bestrating

Gebakken producten zijn kleur- en slijtvast en ze geven een natuurlijke uitstraling aan de bestrating in uw tuin. Deze producten zijn zeer goed te combineren met natuursteen.

Natuurstenen bestrating

Natuursteen wordt ge├»mporteerd uit bijna de gehele wereld in allerlei variaties. In miljoenen jaren is natuursteen gevormd en getekend door allerlei natuurinvloeden, daarom is elke tegel uniek. Natuursteen past zowel bij een klassieke als moderne tuin.

Split en Grind

Grindkiezels die geslepen door stromend water de tekenen van de natuur prijsgeven, of gebroken natuursteen. Iedere tuin krijgt een volledig eigen uitstraling met de toepassing van deze natuurlijke materialen.

Palissaden en Banden

Palissaden, opsluitbanden en bielzen worden sinds jaar en dag gebruikt als sfeervolle omlijsting van terrassen, borders, vijvers en zitkuilen. Niveauverschillen zijn gemakkelijk op te vangen met bloembakken van verschillende formaten en knipstenen.

Tuinbeelden

Ook voor diverse tuinbeelden kunt u bij ons terecht. Het aanbod is zeer divers, dus kom gerust kijken als u naar iets opzoek bent!

Diverse tuinartikelen

In onze showroom zijn diverse tuinartikelen uitgestald. Hier kunt u items vinden zoals tuinlantaarns, hanglampen, verschillende soorten en maten bloempotten, gietijzeren stalramen, brievenbussen, noem maar op. Als u iets dergelijks zoekt, kom dan zeker kijken!